PRODUCTEN

OPENINGSUREN

EEN WAARDEVOL BEZOEK

over uw gegevens en privacy

Het Woonhuis, over eigentijds slapen en wonen

 

 

onze website kreeg een flinke update en biedt nu ook online bestellen aan.

klik hier door naar onze actuele websites : 


www.eengoedbed.be  : 
over een goed bed en alle slaapcomfort !

www.inhetwoonhuis.be : 
over  eigentijdse mooie en functionele tafels, stoelen en relaxen !


 

In het centrum van Poperinge, Ieperstraat 75, hebben we in het woonhuis een ruimte van 600m² ingericht waar we jullie een uitgebreide selectie aan slaapcomfort, eigentijdse tafels en stoelen, relaxfauteuils en meubelen voorstellen.  Het is een aangename ontmoetingsplaats en een boeiende "learning place".  We leren er materialen, grondstoffen en mooie en vernieuwende producten kennen en we ontdekken de argumenten die voor jullie belangrijk zijn in uw inrichting. Samen gaan we doorheen het marktaanbod en we ontdekken de beste oplossingen.

De winkel in Poperinge is makkelijk en snel bereikbaar.  Je kunt parkeren op onze eigen parking in het groen. Een drankje staat klaar en kinderen kunnen zich in de speelhoek verblijden. Lees meer over onze winkel.
 

onze online communicatie

In onze winkel gaan we slaapcomfort en meubelen echt zien, voelen, testen en vergelijken....heel verrijkend. 
En ons verhaal staat ook online tot jullie dienst.  Op een doeltreffende manier kun je je goed gaan oriënteren, genieten van een eerste of meer diepgaande info, een budget opmaken of zelfs na een winkelbezoek uw aankopen online bevestigen. Nog iets snel nodig ?  Bestel het in onze webshop, het wordt je snel geleverd.


onze services : wat we voor jullie doen

Onze belangrijkste taak is jullie te adviseren en te begeleiden naar de voor jullie beste oplossing.  Daarnaast hebben we tal van diensten die er voor zorgen dat jullie beste keuze en aankoop vakkundig bij jullie geleverd wordt, gemonteerd wordt en klaar staat voor gebruik. En daarna staan wij er ook op om jullie verder in het gebruik en onderhoud bij te staan. Lees meer over wat we voor jullie kunnen doen.

 

 


Ieperstraat 75 - 8970 Poperinge - BelgiŽ - T 0475 30 06 97 - info@woonhuis.be